100% natuurlijk

Onze saffraan wordt duurzaam geteeld zonder additieven, conserveermiddelen en chemische meststoffen.

Beste kwaliteit

Onze saffraantelers produceren de meest exclusieve saffraan ter wereld. Deze is ongeëvenaard in smaak, kleur en aroma.

Getest in laboratorium

Elke batch van onze saffraan wordt in het laboratorium getest om te voldoen aan de strengste eisen in de branche. We hebben hoge niveaus van safranal (aroma), crocin (kleur) en picocrocine (smaak). Onze saffraan is ISO-gecertificeerd. Wij beschikken over ISO 22000:2005 en ISO 9001:2015.

Altijd vers

De focus van SFFRN ligt bij het inkopen en distribueren van de meest verse en pure saffraan. Onze saffraan is helemaal rood. Ook voegen wij geen vocht toe om het gewicht van de saffraan te verhogen.

Neem contact op voor onze groothandel diensten.

Bent u een restauranteigenaar die waarde wil toevoegen aan het bedrijf door unieke saffraangerechten op het menu te hebben? Bent u een bar-eigenaar die chique drankjes aanbiedt aan de klanten? Heeft u een eigen ijssalon en wilt u uw ijsje een saffraan signature geven? Of bent u een winkelmanager die premium Perzische saffraan aan het assortimemt wil toevoegen? Het is allemaal mogelijk bij SFFRN.

Wat uw behoeften ook zijn op het gebied van saffraan, wij denken graag met u mee. Laat ons weten in welke producten u interesse heeft en wat u nodig heeft. We nemen binnen 48 uur contact met u op.