Retour

Retour

Voor onze bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren.

Retourvoorwaarden

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander geopend product wil kopen hanteren wij strikte retour voorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze saffraan.

Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om de onderstaande retour voorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Duidelijke voorwaarden:

  • Het binnen de zichttermijn van 14 dagen is
  • Alles in de originele verpakking zit
  • Geretourneerde saffraan dient ongeopend te zijn.
  • Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden.

Bewaar ten alle tijden het verzendbewijs + track & trace, totdat wij jouw retourzending bevestigd hebben. Vraag hier duidelijk naar bij POSTNL of jouw lokale postagentschap, dit is jouw verzendbewijs.

Bij een eventuele vermissing van het door jou geretourneerde pakket zullen wij altijd naar je track en trace code vragen.

Pakketten/items die zonder track & trace worden verzonden en niet bij ons aankomen zullen wij logischerwijs niet vergoeden of omruilen.

Retour gegevens

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  • Vul de retourbon zo volledig mogelijk in: Retourformulier
  • Het postadres is de Nederlandlaan 286, 2711 JJ, Zoetermeer

Ruilen

Indien je het artikel wenst te ruilen dan dien je dit aan te geven op het retour formulier.

Is het meer dan 7 dagen geleden dat je iets retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet verwerkt bij je saldo (of in geval van een iDEAL betaling teruggestort op je bankrekening), dan kun je het beste contact met ons opnemen via info@sffrn.nl.